Helsekompagniet’s behandlere kan lidt mere…

Meget ofte kombineres den dybdegående massage med zoneterapi og akupressur. Herved opnås endnu bedre resultater med en behandling, der således kan regulere kroppens ubalancer samt aktivere kroppens selvheldbredende funktion og samtidig medvirke til aqfgiftning af kroppen.
I over 75 procent af al sygdom er stress involveret. Når stress opleves under en eller anden form, stopper det helingsevnen midlertidigt.

Få tryk de rigtige steder kan gøre en stor forskel…

Zoneterapien er en gammelkendt behandlingsform, der har sine rødder i primært Kina og Ægypten, men også urbefolkningen i Mellem- og Nordamerika. En Amerikansk læge William Fitzgerald dokumenterede historisk for første gang det terapeutiske arbejde på fødderne i starten af 1900-tallet. I 1925 var zoneterapien en af de mest udbredte og værdsatte behandlingsformer i USA. Fitzgerald underviste praktiserende tandlæger, læger, osteopater, gynækologer, øre-næse-halsspecialister m.m. i denne metode. Den vandt den indpas i Europa i 70’erne i den form, vi kender den idag.

Zoneterapi er nu en velkendt behandlingsform i mange lande. Den består af tryk på reflexzoner placeret på fødderne,der korresponderer med bestemte kropsområder og indre organer.
Zoneterapi kan styrke kroppens modstandskraft, øge velværet og give fornyet energi. Således er der mange som benytter zoneterapi som en forebyggende behandling, eller blot for at forkæle sig selv.