Firmamassage – Helsekompagniet har 13 års erfaring!

Helsekompagniet har specialiseret sig i behandlingsordninger med firmamassage, der stilles til rådighed for en virksomheds medarbejdere – på selve virksomheden.
Herved undgås unødig spildtid til transport og behandleren er i huset, hvis der skulle opstå akutte problemer.

Fradragsberettigede ordninger

De fleste behandlingsordninger er fradragsberettigede – og dermed en særdeles overkommelig investering. Specielt set i lyset af, at firmamassageordninger samtidig er medvirkende til at reducere fraværsprocenten og generelt hæver præstationsniveauet og engagementet hos den enkelte medarbejder.

Firmamassage = færre sygedage!

Dette er et af de mest iøjnefaldende resultater af de analyser, der er lavet indenfor området massageordninger og sundhedsprogrammer i virksomheder.

Hertil kommer så en række andre fordele, der alle har en positiv indvirkning på den enkelte medarbejders psykiske og fysiske trivsel.

Firmamassage = øget præstationsevne!

Resultatet af en kontinuerlig behandlingsordning er blandt andet, at problemområder i kroppen hos den enkelte medarbejder hurtigt bedres.

Muskulære problemer såsom myoser, spændinger og museskader m.m. behandles og forebygges og således bremses udviklingen disse. Herved undgås en eventuel nedsat arbejdsevne, der kan stamme fra følgevirkninger af diverse lidelser generelt i hele bevægeapparatet.

firmamassage

Der er ikke to løsninger, der er ens

Alle Helsekompagniet’s kunder har specialtilpassede ordninger, hvor der er taget højde for virksomhedens og medarbejdernes behov. Vi tager ligeledes højde for de specialønsker der skal tilgodeses for at håndtere reservation, afregning, statistik, logistik, ekstraydelser mm optimalt.

Ring og hør nærmere

Er du i tvivl om en ordning med firmamassage er det rette for jeres virksomhed, så ring eller skriv til os allerede i dag – og få en uforpligtende snak med en af vores rådgivere. Vi glæder os til at høre fra dig – og til at hjælpe dig til at få en arbejdsplads mere færre sygedage og gladere kollegaer og medarbejdere.

Du kan læse mere om overvejelserne omkring opstart af en firmamassage ordning HER